- 
Bulgarian
 - 
bg
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

LEVERANS

 

Transportförsäkring, reklamation och ångerrätt.

Det finns en transportförsäkring

Alla föremål som skickas transportförsäkras. Detta innebär att alla skador som kan uppstå under transport kommer att ersättas. Det är viktigt att du kontrollerar om produkten eller förpackningen är skadad vid mottagandet.

 

Vad ska jag göra vid leveransskador?

Om din bild har skadats under transport, måste du omedelbart informera den förare som levererat den. Helst bör du dokumentera skadan med en digitalkamera och skicka bilderna till butikens e-post. Meddela omedelbart skador så att varan / varorna kan bytas ut. Varje transport är försäkrad.

Vad ska jag göra med generella klagomål?

Kontakta butiken via e-post på: kund@ivankapercan.se. Vid reklamationsfall, var snäll att kontakta kundtjänst så snabbt som möjligt, senast 1 vecka efter varan mottagits. En fördröjd reklamation kan inte bearbetats av butiken. Det bästa sättet är att dokumentera ditt påstående med ett eller flera foton. Då kan vi hjälpa dig snabbare och börja avveckling av fallet.

 

Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning (om den hade någon).

 

Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Viktigt att du paketerar returen väl och märker den med returnummer eller bifogar följebrev där det framgår ordernummer, kundnummer och vad som returneras. Vid ångrat köp behöver du inte ange anledning, men det hjälper oss om du vill skriva varför du returnerar.

Du betalar själv för frakten tillbaka och returnerar till följande adress:

Ivanka Percan

Rönngatan 6

211 47 Malmö

 

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 129 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt på 129 kr.

 

 

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner