- 
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Macedonian
 - 
mk
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

Personliga kuddfodral i sammet.

Inspiration

Prydnadskuddar

Frida kuddfodral

Det nya kuddfodralet med Frida Kahlo- och Gustav Klimt-inspirerat motiv är en unik och personlig tillägg till ditt hem.  Passar fint i hem med neutrala färger.

Prydnadskuddar

 Baano 12-orage kuddfodral

Med sin färgstarka design och abstrakta motiv, har skapats för dig som älskar  och blir glad av starka färger.

Prydnadskuddar

Alile 50-Blue  kuddfodral

Den moderna frisyren och  kvinnan i profil med jeansjacka ger kuddfodralen en stilren och modern  känsla. Det här motivet finns även i orange och lila färg.

Prydnadskuddar

Baano 15-Bronze kuddfodral

Finns som spegelvända kuddfodral och passar en personlighet som letar efter något som kan ge sitt hem lite extra krydda och personlighet. Passar även fint ihop med neutrala toner.

Piffa upp din soffa

Är du trött på enfärgade kuddar som ger ditt vardagsrum en trist stil? Då är det dags att testa något nytt! Butikens kuddfodral tillverkas i mjukt och skönt sammet, vilket ger en behaglig känsla när du tar på dem. Och med ett brett utbud av spännande motiv att välja mellan, kan du enkelt skapa en personlig stil i ditt vardagsrum. Mixa och matcha gärna material och färger för att skapa en unik look.

Butikens kuddfodral fungerar också som ett fint komplement till de enfärgade kuddarna du redan har. Så om du bara vill lägga till en liten touch av personlighet till ditt vardagsrum, är  kuddfodralen ett utmärkt val.

Du kan välja mellan två storlekar , 40×40 cm och 50×50 cm, så du kan hitta den perfekta storleken för din soffa. Och med färgalternativ som sträcker sig från mjuka pasteller till mer vågade färger, kan du hitta precis den stil som passar just dig.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Sekretesspolicy