- 
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Macedonian
 - 
mk
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

KÖPVILLKOR

Att tänka på vid beställning:

När din beställning är skickad från oss får du ett leveransbesked mejlat till dig ,senast 24 timmar. När paketet är skickat får du ett försändelse-id så att du kan spåra leveransen. Leveranstid: ca 10-14 dagar för posters och canvas tavlor. För kuddar och kökshanddukar 10-15 dagar.

Våra produkter tillverkas först när vi mottagit din order, det är därför vi har en längre leveranstid.

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar.

Om du inte hämtar ut en försändelse, eller försändelsen går i retur på grund av felregistrerade uppgifter, tar Butiken ut en avgift om för närvarande 129 kronor som ersättning för frakt och omkostnader.

 

När är din beställning bindande?
När godkänt köpet blir din beställning bindande.

 

 

Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning (om den hade någon).

 

Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Viktigt att du paketerar returen väl och märker den med returnummer eller bifogar följebrev där det framgår ordernummer, kundnummer och vad som returneras. Vid ångrat köp behöver du inte ange anledning, men det hjälper oss om du vill skriva varför du returnerar.

Du betalar själv för frakten tillbaka och returnerar till följande adress:

Ivanka Percan

Rönngatan 6

211 47 Malmö

 

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 129 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt på 129 kr.

 

Vad ska jag göra med generella klagomål?
Kontakta mig via e-post på: info@ivankapercan.com. Vid reklamationsfall, var snäll att
kontakta butiken så snabbt som möjligt, senast 1 vecka efter varan mottagits. En fördröjd reklamation kan inte bearbetats av butiken. Det bästa sättet är att dokumentera ditt påstående med ett eller flera foton. Då kan vi hjälpa dig snabbare och börja avveckling av fallet.

Frakt

I kassan visas den totala fraktkostnaden för din order. Vid köp över 399 kronor bjuder vi på frakten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Sekretesspolicy