- 
Bulgarian
 - 
bg
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

Behöver du hjälp med att välja en tavla?

 

Letar du efter en tavla för ditt hem men har svårt att välja? Inga problem! Ivanka kan hjälpa dig att hitta den perfekta tavlan för ditt hem. Följ bara instruktionerna nedan så sköter hon resten åt dig.

Steg 1: Ta en bild av väggen där din tavla/tavlor ska hänga. Det är bra om du håller ett avstånd från väggen för att få med rymden i rummet i bilden.

Steg 2: Mät din soffa eller möbel. Berätta hur bred och hög soffan är, och också höjden från soffans rygg till taket. Om du vill ha tavlan ovanför en möbel, beskriv storleken på möbeln och avståndet till taket. Detta hjälper oss att beräkna dimensionen på tavlan och att ge en rättvis bild av tavlan i förhållande till rummet.

Steg 3: Beskriv färgen på väggen. Ibland kan det hända att en bild tagen med en mobiltelefon eller kamera visar en annan ton eller nyans än verkligheten. Genom att beskriva tonen eller nyansen blir det lättare för oss att hitta färger som stämmer överens med resten av vårt sortiment.

Steg 4: Om du redan vet vilken tavla du vill ha och vill se den i din miljö, skriv namnet på önskad tavla och storleken.

Om du inte har något specifikt förslag på vilken tavla du vill ha, hjälper vi dig gärna att ta fram ett förslag som vi tycker skulle passa hos dig.

Steg 5. Ladda upp din bild.

Viktigt! Skriv din e-postadress så att vi kan mejla dig vårt förslag. Du kan också mejla oss direkt till info@ivankapercan.com

Leveranstiden är ungefär en vecka.

I det här exemplet valde kunden Alike och Zoan i färgen beige. Båda motiven finns som posters och canvas.

ZOAN OCH ALIKE

Ladda upp din bild här

¤ Tänk på att formatet skall vara JPEG eller PNG

¤ Glöm inte att ange din e-post adress!

¤ Ange färg på väggen.

¤ Skriv måttet på din möbel eller soffa samt avståndet till taket.

Varmt välkommen med din förfrågan.. 
    [cf7sr-simple-recaptcha

    Kontakt

    WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner