- 
Bulgarian
 - 
bg
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

Inspiration för ett trivsamt hem.

Vardagsrummet är det rum där vi ofta tillbringar mest tid, antingen tillsammans med andra under mysiga hemmakvällar framför TV:n eller ensamma med en bra bok. Ett hem känns mest trivsamt när det reflekterar de boendes olika personligheter och på så sätt skapar ett harmonisk hem.

Det kan vara en utmaning att skapa ett gemensamt hem när man behöver kompromissa mellan olika personligheter och stilar. Men det är också en möjlighet att skapa ett spännande hem där olika stilar får vara tillsammans, till exempel när en person med klassisk smak möter en person som gillar trender. Storsäljaren Baano passar bra in i flera olika stilar med sina neutrala färger. 

Skandinavisk minimalism

Baano bronze i storlek 80x60x2 cm.

Med brons och blå toner  passar fint i ett skandinaviskt hem, eftersom dessa färger  lägger till värme och djup i ett rum samtidigt som de fortfarande passar in i den minimalistiska estetik som ofta förknippas med skandinavisk design. Brons toner kan ge en känsla av rikedom och elegans i rummet, medan blå toner kan tillföra en lugnande, lugnande element.

För att inkludera tavlan i rummet kan du överväga att hänga den på en ljusvägg för att skapa en kontrast och få färgerna att sticka ut.

Överlag är nyckeln till att göra en sådan tavla fungera i ett skandinaviskt hem att hålla omgivande dekor enkel, vilket gör att tavlan blir huvudfokus i utrymmet. Detta kommer att bidra till att skapa en känsla av balans och harmoni i rummet.

Monochrome 

Två stora canvas tavlor i storlek 120x80x4 cm som tillsammans skapar en tavelvägg.

Den här tavelväggen är perfekt för någon som gillar en sparsmakat färgskala där endast få färger dominerar i rummet. Den turkosa färgen går som ett tema i gardiner, kuddar och filtar. 

Genom att ha inkludera tavlorna på ett sätt som kompletterar den dominerande färgskalan har man skapat en sammanhängande och stilren look.

 

För den modiga

För den kreativa personen som vågar blanda färger och mönster, texturer, gammalt och nytt, har man behållit en sammanhängande look genom att välja Baano med sina turkosa och bruna toner som plockar upp de andra färgerna i inredningen. 

Genom att noga välja föremål som kompletterar varandra och tillsammans skapar en sammanhängande look kan du skapa ett vackert och ombonat hem som i det här hemmet där Baano med sina turkos toner tar upp gardinernas färg samt tapetens. Den bruna tonerna i tavlan tar även upp möblernas färg på så sätt bibehålls en harmoni och balans i rummet samtidigt som det är en härlig mix i rummet.

Tavelväggar

Tavelvägg

Det kan vara svårt att föreställa sig hur en konstverk ser ut i ett rum. Genom att visa tavlorna i olika rum och i olika storlekar hoppas jag kunna  inspirera dig att hitta det rätta konstverket för ditt hem. Majoriteten av  motiven finns i olika storlekar och färgalternativ så att du kan hitta ett motiv som passar väl ihop med dina övriga möbler och inredningsdetaljer.

När du väljer konst för ditt hem kan det vara bra att överväga den totala färgskalan och stilen på rummet. Leta efter verk som kompletterar den befintliga inredningen och skapar en sammanhängande look.

Överlag är nyckeln att välja verk som talar till din personliga stil och som förbättrar den totala looken och känslan av utrymmet. Med lite tanke och planering kan du hitta det perfekta konstverket för vilket rum som helst i ditt hem.

Poster Adaama

TAVLOR FÖR KÖK & MATRUM

en tavla behöver inte innehålla maträtter för att passa in i ett kök, varför inte välja en tavla som berör  och skapar  stämning i rummet. 

Baano Grey Canvas

TAVLOR FÖR HALLEN

fyller en praktisk funktion med skohylla och smart förvaring är det alltid trevlig att mötas av en tavla som välkomnar dig hem

Poster Miranda beige

TAVLOR FÖR VARDAGSRUMMET

det skönt att komma hem och sjunka ner i soffan och bara njuta av omgivning du skapat åt dig själv

Canvas tavla, Nasha lace i kvadrat.
Frida canvas tavla, liggande format

TAVLOR FÖR SOVRUMMET

Oavsett om du gillar stora motiv eller mindre så skapar en tavla en trevlig stämning i rummet.

shop

Hela utbudet hittar du i shoppen. Varmt välkommen!

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner