- 
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Macedonian
 - 
mk
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

canvastavlor

Canvas tavlor

Samtliga canvas tavlor finns i olika storlekar och färgalternativ så att du kan välja den som passar bäst i ditt hem. Tavlan i videon, Flower, är en abstrakt representation av en kvinna med en krans av blommor runt huvudet. Tavlan finns i tre olika färgalternativ: blå, cerise och röd. Dessutom finns den i olika storlekar, så att du kan välja den som passar bäst på din vägg.

Dessa valmöjligheter kommer från butikens grundare Ivanka, som har en bakgrund som modedesigner där plaggen i kollektionen ofta finns i olika färgalternativ och storlekar.

Tavlan är tryckt på högkvalitativ canvas, vilket gör att trycket kommer att hålla i upp till 75 år.

 

Produktinfo

Kilram

Canvastavlan trycks på en canvasduk som sedan sträcks ut på en kilram. Du kan välja mellan två storlekar: 2 cm och 4 cm bred kilram.

Print on demand

Canvastavlan trycks när butiken fått en beställning för att eliminera onödig produktion. Leveranstiden är ca 7-10 arbetsdagar.

Canvas tryck

Canvastavlorna är tryckta med UV-beständiga färger, helt fria från lösningsmedel. Hållbarheten på färgerna är garanterad till minst 75 år.

Genom att välja en stor canvas tavla får du möjlighet att skapa en inbjudande atmosfär med konsten som huvudfokus. Samtidigt får du mycket för pengarna, eftersom canvas materialet ger en exklusiv känsla utan att kräva en stor investering.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Sekretesspolicy