- 
Bulgarian
 - 
bg
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

Förvandla Ditt Hem med Canvas Tavlor

 

Adamma: Ett Kraftepos i Canvasform.

Upplev kraften hos en enda  canvastavla som har förändrat hela rummets inomhusmiljö. Canvastavlan i filmen heter Adamma och har dimensionen 120×80 cm. 

När middagsgästerna samlas runt bordet, fångar Adammas blick deras uppmärksamhet. Det är som om hennes ögon skapar en väg in till samtal och reflektioner – det har verkligen blivit startskottet för många givande diskussioner då det är svårt att inte bli berörd av hennes närvaro. 

Upptäck Mångfalden: Canvastavlor i Varierande Stilar och Storlekar

Oavsett om du söker canvastavlor till ditt hem eller till din arbetsplats erbjuder butiken canvastavlor i olika storlekar  och färgalternativ för att du skall kunna välja den storleken som passar bäst till  din inredning.   I videom får du se hur Ivanka har skapat ett motiv i tre färgalternativ. Likaså finns motiven i olika format och storlekar, allt för att kunna du skall enkelt kunna välja ett motiv som passar dina behov. Ta gärna en titt på filmen som visar motivet Flower och ser hur motivet ändras och anpassas efter inredning.  

Produktinformation

Kilram

Konstmotivet trycks med omsorg på en canvasduk, vilken sedan spänns över en kilram. Varje tavla erbjuder alternativet med en kilram som är antingen 2 cm eller 4 cm bred.

För de som föredrar att rama in sin tavla, rekommenderas en 2 cm bred kilram. Denna enklare och smalare ram ger en stilren och diskret inramning. Å andra sidan, för de som uppskattar den minimalistiska stilen och söker en mer utmärkande detalj, är den bredare 4 cm kilramen att föredra.

För de som låter konstverket tala för sig självt och inte har några starka preferenser kring ramens bredd, fungerar en 2 cm bred kilram utmärkt. Det viktigaste är att du kan njuta av motivet på ditt sätt, oavsett vilken ramstil du väljer.

Print on demand

Ivanka är särskilt stolt över sitt företags print-on-demand-strategi, vilken inte bara eliminerar överproduktion utan också säkerställer att varje produkt tillverkas först efter beställning, utan att kompromissa med leveranstiden.

Vid beställning av en canvastavla trycks motivet först när beställningen mottagits. Detta för att undvika onödig produktion och garantera att varje konstverk skapas med omsorg och enbart i enlighet med efterfrågan.

Varje tavla tillverkas i samarbete med noga utvalda partners, och den beräknade leveranstiden för din beställning är vanligtvis inom 7-10 arbetsdagar. Detta tidsintervall inkluderar både produktionstid och leverans, vilket säkerställer att du får din unika tavla inom rimlig tid.

Canvas tryck & kvalité

Ivankas canvastavlor trycks med UV-beständiga färger, vilka är helt befriade från lösningsmedel. Tillverkningen sker här i Europa och följer en miljövänlig metod som gynnar både anställda och den omgivande miljön.

Färgernas hållbarhet är garanterad i minst 75 år, vilket säkerställer att din konst behåller sin intensitet och kvalitet över lång tid. 

Genom att använda UV-beständiga färger erbjuder butiken en högkvalitativ produkt som inte bara är miljövänlig utan också behåller sin ursprungliga skönhet under en lång livslängd. Ivanka strävar efter att ge dig glädje och estetisk tillfredsställelse under många kommande år.

Genom att välja en stor canvas tavla får du möjlighet att skapa en inbjudande atmosfär med konsten som huvudfokus. Samtidigt får du mycket för pengarna, eftersom canvas materialet ger en exklusiv känsla utan att kräva en stor investering.

Leveranstid

För posters och Canvas 7 dagar.

Kuddfodral & Kökshanddukar

14 dagar.

 

Säkra betalningar

Med Stripe, Klarna & Paypal.

Fri frakt

För köp över 399 kr.

Välkomst-erbjudande 20% på ditt första köp.

    WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner