- 
Bulgarian
 - 
bg
Croatian
 - 
hr
Danish
 - 
da
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
Finnish
 - 
fi
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv

FRI FRAKT ÖVER 399 kr • LEVERAR TILL EU, UK OCH SCHWEIZ.

Om designern

Ivanka Percan

Jag är en Malmöbaserad designer med ett kreativt sinne och  entreprenörsanda. Under hela mitt 30 åriga yrkesliv har jag arbetat med konfektion som designer, inköpare och lärare.

Teckning är något jag alltid älskat att göra och det i kombination med min passion för kläder som jag valde att studera modedesign på Textilhögskolan i Borås. Tacksam över allt jag fått lära mig och uppleva i modebranschen har jag valt att denna gång satsa på en produkt som ligger i tiden för hållbar design. En produkt som inte behöver bytas ut efter varje säsong, som inte följer trender utan som uppmuntrar till att våga vara personlig.

 ”Let´s make room for the good stuff” är min värdegrund. Välj saker som berör och som du kommer trivas med många år framöver. Det är så jag hoppas att du som kund känner när du väljer en tavla eller en prydnadskudde från mig.

Med kärlek för design.

Ivanka Percan

Färgerna spelar en stor roll i den skapande processen så att du som kund kan hitta ett motiv som harmoniserar med övrig inredning. Visionen är att motiven gör det där lilla extra så att rummet käns  harmonisk och välkommande.

Gillar du ett motiv men kan inte hitta rätt färgpalett kan du alltid mejla din förfrågan till info@ivankapercan.com.  Om möljighet finns så lägger vi till det i sortimentet.

Har du svårt att bestämma dig för vilken tavla du skall veta så erbjuder butiken stylingråd. Klicka här för att få hjälp.

 

Hållbarhet och designvision

-att ta fram design som håller, fyller en funktion och glädje för användaren

-att välja leverantörer som gör det möjligt att beställa när behovet finns för att på så sätt minimera onödig produktion.

-att välja leverantörer  i Europa som levererar direkt till kund för att på så sätt minimera transporten.

Hur ser butikens leveranstider ut? Från 7-10 arbetsdagar från att vi mottagit din beställning till att produkten levereras.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner